Gør købet af brudekjolen til en oplevelse

Hos os er der masser af plads til dig, der vil tage veninderne med sig og gøre prøven til en uforglemmelig oplevelse.
Vi tilbyder på kold og mousserende prosecco, samtidlig med at du nyder vores over 100 smukke brudekjoler i forskellige modeller og fra forskellige mærker.
Vores prøverum er godt designet og elegant møbleret. Hos os kan du desuden prøve brudekjolen sammen med slør, smykker og sko for at finde det helt rigtige look! Vi får nye brudekjoler hver uge, og vores prøvninger er helt gratis!
Psst! Helt gratis prøvning.

Jeg var på bröllopsbruket sammen med mine brudepiger og prøvede brudekjoler. Allerede i entréen mødtes vi af en dejlig atmosfære med tændte lys og dejlig lounge musik. Både mine brudepiger og jeg blev inviteret på mousserende og vi fik rigtig god service! Prøvningen blev virkelig en særlig oplevelse!

Caroline Lippens

Konceptet er fænomenalt, hyggelig stemning og personlig service. Jeg kan virkelig anbefale Bröllopsbruket til andre kommende brude. Jeg fandt min drømmekjole. Tak Bröllopsbruket!et!

 

Cecilia Wester

Hvilket dejligt sted! Hyggeligt lokale, professionelt personale og en varm dejligt velkomst. Her fik vi lov at prøve, med mousserende i vores hånd, masser af smukke kjoler, nederdele og tilbehør. Alt for at kunne mærke helheden. Jeg er virkelig tilfreds! Kan varmt anbefale Bröllopsbruket.

Christina Göthe

Nogle varemærker i vores showroom

Vores over 100 brudekjoler i hvert showroom er i ny stand fra de seneste sæsoner og altid renset.

Hvad kan du forvente dig i vores showroom?

  Helt gratis prøvning -ingen forpligtelse til at købe
  Eget private prøverum med masse af plads til dig og dit selskab
  Over 100 second hand brudekjoler- rensede og i ny stand
  Erfaren personale og rådgivning
  Sko, slør og smykker for at prøve det rigtige looken
R

KVALITET

Tørvaskede og rene brudekjoler i god stand.  

Købsbetingelser Bröllopsbruket

Trygge og ærlige handler
Som kunde hos Bröllopsbruket er du naturligvis omfattet af markedføringslovenVores ambition er at sælge rene, friske, hele og morderne brudekjoler. Vi er kræsne med hvilke brugte kjoler vi tager ind og gennemgår hver brudekjole ordentligt og detaljeret. 
Vi har et ansvar i at give dig alle de oplysninger du har ret til at vide, hvis brudekjolen fejler noget. Bemærk at du ikke har mulighed for at reklamere for fejl på en brudekjole som vi tydeligt har informeret om.
Vi er en kontantfri virksomhed og accepterer kun kortbetaling og swish (svensk mobilpay).

For dig der vil købe brugt brudekjole på en eksklusiv og moderne måde.