købet af brudekjolen

SPØRGSMÅL & SVAR

Kan jeg tage mine venner med til prøvning?

Selvfølgelige. Vi har indrettet vores showroom til at vennerne får plads.

Er kjolerne hos jer hele og rene?

Vi synes det er vigtigt at vores kjoler er i god stand i vores showroom. Derfor har alle brudekjoler været til rens. Hvis der er nogen defekt i kjolen, er vi meget grundige til at informere om det.

Hvor ofte får I brudekjoler til jeres showrooms?

Vi får cirka 5-10 brudekjoler hver uge til hvert showroom.

Hvad koster jeres brudekjoler?

Vores priser ligger mellem SEK 700-15.000, men gennemsnittet for en brudekjole hos os er ca. SEK 6.000.

Sælger I brudetilbehør / accessories?

Ja, vi sælger slør, nederdele, taljebånd, bryllupsparaplyer, boleros, sjaler og hårsmykker og shaping undertøj. Disse er også tilgængelig i vores webshop.

Hvilke størrelser på brudekjoler har I?

Vi har brudekjoler i flere modeller og størrelser mellem 32-50.

Hvor lang tid før bryllupsdagen skal jeg booke tid hos jer?

Dette er meget inviduelt. Nogle ønsker at være ude i god tid, andre tager det som det kommer. Cirka 3-12 måneder før bryllupsdagen kan det være godt at booke en prøve hos os. Hos Bröllopsbruket er der ingen leveringstid, du får brudekjolen med dig hjem med det samme.

Hvad kan justeres på en brudekjole?

Stort set alt er muligt at justere på brudekjolen, i følge vores erfarne skrædder. I mange tilfælde kan du sy ind med op til 4 størrelser og tilføje ærmer eller ændre dybden på ryggen. Vi samarbejder med meget erfarne skræddere som også giver Bröllopsbrukets kunder et godt tilbud.

Hvor tæt ind på bryllupsdagen burde jeg aflevere kjolen til skrædder?

Det er altid godt at aflevere brudekjolen så tæt på bryllupsdagen, som muligt, da der kan ske meget med kroppen og figuren. Vi anbefaler, at du møder skrædderen omkring 2 måneder før bryllupsdagen. Hos os får du din brudekjole direkte. Derefter aftaler du og vores skrædder en tid hvor brudekjolen skal afleveres for eventuelle justeringer og prøves en sidste gang.